На даний момент наші складські запаси закінчилися, тому цього товару швидше за все більше не буде, як мінімум найближчим часом.
Зверніть увагу!
Матеріал, з якого виготовлені ці пакети, досить ніжний, тому не допускайте зайвого переповнення та заповітрювання (зайве повітря після заповнення пакету можна випустити погладжуванням руками або обтисненням еластичною сіткою з подальшим зав'язуванням горловини ковбасним шпагатом).
Зварювачем запаяти ці пакети можна, але вкрай складно підібрати потрібну для запаювання температуру (плівка стає крихкою).
У цьому пакеті поміщається шматок сировини або фаршу вагою 1,5-2,5 кг.
Полімерна плівка з мікропорами дає змогу одночасно і солити, і в'ялити сиров'ялені шинки та ковбаси без використання кліматичної камери, просто у звичайному холодильнику (при температурі +6-8 градусів Цельсія), також у цьому пакеті можна і коптити! Стежити за вологістю повітря більше не потрібно!
Полімерний склад пакетів забезпечує рівномірну "швидкість в'ялення" в межах 0,25-1% втрати ваги на добу. Через мікропори волога з продукту повільно безперешкодно видаляється весь термін в'ялення. Плівка має відмінну адгезію (здатність прилипати) до поверхні м'яса, захищаючи тим самим продукт від утворення цвілі під плівкою під час в'ялення. Мікропори відмінно пропускають вологу в середовище, але мало що пропускають назад із середовища до продукту. Ця властивість дуже важлива, оскільки зайвий доступ кисню веде до окислення і згіркнення жиру в продукті.
ВАЖЛИВО. Бактерії також не здатні проникати крізь ці маленькі пори до м'яса.
Обов'язково потрібно підвісити продукт або покласти на решітку холодильника. Краще розмістити його не на полиці, а в дверцятах холодильника, так при кожному його відкриванні ви забезпечите рух повітря.