Чудопакет для вяления мяса, размер 200х400

Доставка и оплата
  • Доставка
  • - Новой Почтой
    Срок доставки 1-3 дня
  • - Укрпочтой
    Срок доставки 3-6 дней
  • Оплата
  • - На карту ПриватБанка
  • - Наложенным платежом
  • - Электронным платежом
Подробнее
Чудопакет для вяления мяса, размер 200х400
Чудопакет для вяления мяса, размер 200х400
Чудопакет для вяления мяса, размер 200х400 Чудопакет для вяления мяса, размер 200х400 Чудопакет для вяления мяса, размер 200х400
Внешний вид товара, в зависимости от поставки, может незначительно отлича-
ться от изображённого на фотографиях.
Состояние на складе: Нет в наличии
Варианты фасовки:

Итоговая стоимость: 85 грн
Все цены на сайте актуальны, все товары в наличии на нашем складе.
Количество:   Нет в наличии
Отзывов: 63    Рейтинг: 5/5. Основано на 63 отзывах   |     Написать отзыв

На даний момент наші складські запаси закінчилися, тому цього товару швидше за все більше не буде, як мінімум найближчим часом.

Зверніть увагу!

Матеріал, з якого виготовлені ці пакети, досить ніжний, тому не допускайте зайвого переповнення та заповітрювання (зайве повітря після заповнення пакету можна випустити погладжуванням руками або обтисненням еластичною сіткою з подальшим зав'язуванням горловини ковбасним шпагатом).

Зварювачем запаяти ці пакети можна, але вкрай складно підібрати потрібну для запаювання температуру (плівка стає крихкою).

У цьому пакеті поміщається шматок сировини або фаршу вагою 1,5-2,5 кг.

Полімерна плівка з мікропорами дає змогу одночасно і солити, і в'ялити сиров'ялені шинки та ковбаси без використання кліматичної камери, просто у звичайному холодильнику (при температурі +6-8 градусів Цельсія), також у цьому пакеті можна і коптити! Стежити за вологістю повітря більше не потрібно!

Полімерний склад пакетів забезпечує рівномірну "швидкість в'ялення" в межах 0,25-1% втрати ваги на добу. Через мікропори волога з продукту повільно безперешкодно видаляється весь термін в'ялення. Плівка має відмінну адгезію (здатність прилипати) до поверхні м'яса, захищаючи тим самим продукт від утворення цвілі під плівкою під час в'ялення. Мікропори відмінно пропускають вологу в середовище, але мало що пропускають назад із середовища до продукту. Ця властивість дуже важлива, оскільки зайвий доступ кисню веде до окислення і згіркнення жиру в продукті.

ВАЖЛИВО. Бактерії також не здатні проникати крізь ці маленькі пори до м'яса.

Обов'язково потрібно підвісити продукт або покласти на решітку холодильника. Краще розмістити його не на полиці, а в дверцятах холодильника, так при кожному його відкриванні ви забезпечите рух повітря.

| Отзывов: 63
Приветствую. В обозримом будущем их не будет.
| Отзывов: 63
Скажите,когда появятся чудопакеты.
| Отзывов: 63
Так, останній залишок.
| Отзывов: 63
Скажите, а чудо-пакеты ещё появятся?
| Отзывов: 63
Чудо пакет экономнее в использовании
Написать отзыв
Ваше Имя:


Ваш отзыв: Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.

Оценка: Плохо           Хорошо

© 2013-2024 ЇмКовбаски - товари для домашньої ковбаси
▴ Наверх